Obiectivele noastre

Desi suntem o grupare autonoma, ne insusim obiectivele camarazilor nostri, nationalistii autonomi din Timisoara si  luptam pentru indeplinirea lor. Credem ca acest program este un pas important care ne poate conduce catre Patria pe care ne-o dorim: O Romania national-socialista!

sursa: nat88.org
Inainte de toate trebuie sa lamurim eventualele confuzii care pot aparea referitor la numele grupului nostru. “Autonom” NU se refera in niciun caz la autonomia teritoriala si nici nu suntem o copie a Nationalistilor Autonomi din Germania (de la care recunoastem ca ne inspiram) , noi suntem un raspuns romanesc la probleme romanesti. Actionam insa mai mult pe plan local, dar problemele locale nu sunt decat parti ale unor mari probleme nationale. Mai jos este explicat destul de clar conceptul de “nationalisti autonomi” si care sunt obiectivele noastre.

~~~

Nationalismul autonom reprezinta o forma de agitatie, care s-a dezvoltat in ultimii ani in interiorul miscarii nationaliste din Germania . Prin nationalist autonom se intelege o privire proprie asupra lumii. Ideea de baza este un fel de activist “Do it yourself”, adica cineva care realizeaza activ si in primul rand creativ munca politica fara a fi nevoit sa se lege de o organizatie stabila. Aceasta are unul dintre avantaje faptul ca structurile, care nu exista deloc, nu pot fi urmarite sau interzise, si printre altele au activistii mai multa libertate de a isi folosi propria creativitate in activitatile sale.

Nu neaparat ca principiu de baza, dar tipic pentru un nationalist autonom reprezinta anonimatul, care este ingrijit cu atentie. Se delimiteaza de “coduri vestimentare tipice scenei”, de aparitii subculturale si semne de identificare clare. Isi ingrijeste un stil propriu, nu se deosebeste de tanarul obisnuit. Aceasta il elibereaza printre altele de prejudecatile inutile din partea Mediei.

Asta nu inseamna ca nu au existat activisti care au realizat o rezistenta in acest mod. In orice caz, acest mod de prezentare se bucura din ce in ce mai mare popularitate si este definit sub termenul de nationalist autonom.

De ce am ales sa ne reprezinte culoarea neagra?

Pentru ca negrul simbolizeaza culoarea pamantului stramosesc pentru care luptam, dar totodata negrul era si culoarea camasilor purtate de militiile lancierilor si a steagurilor L.A.N.C. care au fluturat pentru prima data in anul 1923, deci se regaseste in lupta nationalista a romanilor.

Teoria Politica

Nationalistii Autonomi Timisoara sunt o grupare radical-politica a tineretului.

Obiectivele noastre:

- Unificarea Romaniei dupa modelul german. Teritoriile de la est trebuie sa apartina din nou Romaniei.

Respectarea drepturilor romanilor minoritari in tarile din jurul nostru. Facilitati pentru etnicii romani care doresc sa traiasca in Romania . Acordarea in regim de urgenta a cetateniei romane pentru acestia.

- rezolvarea urgenta a problemei tiganesti.

- conservarea genotipului rasial, a patrimoniului genetic mostenit de la stramosii nostri, ca parte integranta a identitatii noastre.

- desfiintarea cultului vinovatiei legat de asa-numitul “holocaust” care ar fi avut loc in Transnistria, oprirea predarii despre “holocaust” in scolile publice pana la clarificarea obiectiva a acelei perioade (la dezbatere sa fie admisi si cei care contesta existenta faptelor de care este culpabilizata natiunea romana!).

- eliminarea capitalismului (a pietei libere in general) si inlocuirea acestuia prin nationalsocialism (comunitatea poporului). Noi nu reneagam libertatea actiunii individuale in economie, pastram toate prerogativele legate de proprietate, concurenta, castig si transmisie succesorala. Aceasta libertate este insa supravegheata, in sensul impunerii anumitor limite capabile sa impiedice constituirea unor situatii daunatoare dezvoltarii armonioase a natiunii. Spre exemplu: nationalizarea, in cazul anumitor industrii sau companii de interes general, devine o regula indispensabila. De asemenea, stabilirea unui plafon in sistemul de acumulare al averilor personale, participarea la beneficii a lucratorilor (in anumite conditii de vechime, capacitate, stabilitate, etc). Este total injust ca un patron sa castige de mii de ori mai mult decat toti muncitorii care lucreaza in unitatiile lui. Undeva are loc o escrocherie care trebuie stopata. Eliminarea cotei unice de impozitare si inlocuirea ei cu impozitul diferentiat in functie de valoarea castigului. Ne opunem cu fermitate comunismului care anuleaza dreptul la proprietate ingradind membrilor natiunii sa aiba initiativa proprie in sectorul economic aceasta revenindu-i in conceptia lor exclusiv statului si nomenclaturii comuniste…

- facilitati pentru investitorii autohtoni in fata capitalului strain.

- nationalizarea bancilor.

- parlament unicameral. Actuala structura a Parlamentului, cu doua camere, este o gaura prin care se scurg fonduri uriase pentru care poporul munceste iar eficienta acestui tip de Parlament lipseste.

- eliberarea de influente straine ( America , Israel , etc.).

- locurile de munca trebuie sa fie pentru persoanele care apartin poporului roman (”Locuri de munca intai pentru romani!”). Oprirea imediata a importului de forte de munca din afara spatiului european. Trimiterea in tarile de origine a muncitorilor din China , India samd.

- conservarea si incurajarea culturii romane si combaterea multiculturalismului.

- inasprirea dreptului la azil (respingerea imediata a falsilor azilanti).

- lupta pentru libertatea si suveranitatea natiunii romane si a tarii noastre.

- Interzicerea Trusturilor media ( e aberant ca un proprietar sau un grup restrans de proprietari sa detina mai multe posturi tv, statii radio locale si nationale, mai multe ziare locale/regionale/ nationale) care sunt factor de manipulare in masa.

- Asistenta medicala de calitate pentru toti cei ce muncesc.

- Apararea valorilor si intereselor comunitatii in fata individualismului liberal si a tuturor ideologiilor care slabesc comunitatea nationala (materialismul, marxismul, “corectitudinea politica”).

- Educatia, prioritate absoluta. Publica si gratuita. Formarea caracterelor revine in mare parte sistemului de “educatie nationala”.

- Lupta impotriva globalizarii si terorismului americano-israelian .

- Interzicera avorturilor! Sprijinirea tinerilor pentru a-si putea intemeia si intretine familia. Incurajarea natalitatii.

- Opozitie totala fata de multiculturalism si metisaj.

- Construirea unui stat cu adevarat national si social. Nationalismul social ca alternativa la societatea de consum, la actualele valori individualiste, materialiste si egoiste.

- Desfiintarea bazelor americane pe teritoriul romanesc. O tara nu poate fi libera, independenta si suverana cat timp pe teritoriul sau sunt baze militare straine.