marți, 30 noiembrie 2010

NATIONALISTII AUTONOMI HUNEDOARA DE 1 DECEMBRIE






PENTRU ZIUA DE 1 DECEMBRIE NATIONALISTII AUTONOMI HUNEDOARA ,
AU FOST PREZENTI !

11 comentarii:

  1. Ati fost prezenti unde am fost si noi prezenti :)) Si prezentele noastre au fost precum niste picturi rupestre din perioada La Tene :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ati distrus frumusetea de propaganda cu stickeru' vostru:)) Anarchy in this city:)) Dar pe alea cu "nazi must die", "supunere niciodata", si "noi vrem doar libertate" le-ati omis. Sa va spun unde sunt poate mai aveti niste stickere?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Au recunoscur stangistii cretini pe blogul lor ca ei au desenat simboluri anarhiste si "socialiste". Sper sa le faca o vizita militienii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel-cu-3-personalitati-XAct6 februarie 2011 la 07:56

    Sa lipesti un sticker cu conotatii nationaliste e la fel de ilegal ca si desenele simbolisto-anarhiste :)) Cititi si voi constitutia :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Daniela Brandescu6 februarie 2011 la 08:53

    "Sa lipesti un sticker cu conotatii nationaliste e la fel de ilegal ca si desenele simbolisto-anarhiste :)) Cititi si voi constitutia :))"

    Cred ca tu citesti constitutia altei tari, in niciun caz a Romaniei :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Dreapta Radicală6 februarie 2011 la 15:53

    Trebuie sa fi de-a dreptul cretin ca sa îmbraţişezi o ideologie de stanga într-o ţara în care "draguţii de comunişti" au ucis aproape 3 milioane de oameni.
    Voi ne doriţi moartea, şi tot noi suntem consideraţi "ăia violenţi". Cine este de vina ca voi nu stiţi nici macar că, dacă te iei de cineva, nu este recomandat să îţi postezi fotografia pe blogul respectiv. Tuciuriule, bucura-te, acum esti vedetă!

    RăspundețiȘtergere
  7. Art. 30, Libertatea de exprimare, Al. 7, din Constitutia Romaniei spune urmatoarele:
    "Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri."

    In plus, din cauza ca extremele noastre politice sunt ilegale, urmeaza Art. 40 din aceeasi Constitutie a Romaniei, Al. 2

    "Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale."

    Deci si prin urmare, Daniela Brandescu, trebuie sa te anunt, extrema dreapta si cea stanga, facand parte din aceasta grupa de organizatii/grupuri sociale, care nu sunt constitutionale, este ILEGAL sa faci propaganda/publicitate in zonele publice ale unui oras. Si daca nu ma exprim bine, fa abstractie de cele spuse stric de mine si cantareste cele doua lucruri din Constitutie si cu ajutorul logicii vei ajunge la un rezultat apropiat de al meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Parerea mea este ca tu nu esti grec, esti de fapt un turc. Altfel nu imi pot explica fragmentarea logica in care iti "argumentezi" punctul de vedere.
    Spune @el-cu-3-personalitati-XAct: "Sa lipesti un sticker cu conotatii nationaliste e la fel de ilegal ca si desenele simbolisto-anarhiste :)) Cititi si voi constitutia :))"
    Cuvantul nationalist nici nu este pomenit in interdictia stipulata in Constitutie!!!
    Nationalistii Autonomi sunt contra stangii si contra dreptei, considerand ambele sisteme ca fiind antinationale. Cu atat mai mult este impotriva extremismelor de stanga si dreapta.

    Mai baga o lectura la Constitutiune, mon cher! Poate te prinzi ca actionam perfect legal, altfel eram de multa vreme dusi cu duba de militie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dreapta Radicală7 februarie 2011 la 17:03

    Nu există nici un pluripartitism în România, există doar partidul unic. Foştii parlamentari ai cizmarului sunt acum membri ai "partidelor democratice". Democraţia este doar pentru comunişti, ţigani şi gay. Ăştia au voie sa fie mândri că aparţin acestor categorii, in schimb noi, suntem imediat acuzaţi dacă ne mândrim cu descendenţa europeana. Ce este rău în a te făli cu realizările oamenilor cu o culoare rozalie a pielii? Am poza grecului, a recunoscut că el este în ea. Vineri, la John`s Cafe, au voie şi patrioţii? Aştept răspunsul stângistilor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa aveti si voi o anumita atitudine, nu se face propaganda cu 2 stickere . In Hunedoara nu vor sta mai mult de 1 sapt mizeriile anarhistilor niciodata

    RăspundețiȘtergere
  11. icecream, ai dreptate. Nu ne reyumam la asta. Avem mai multe actiuni decat atara blogul si vom avea si mai multe actiuni in viitor. Avem multe idei de actiune, dar avem nevoie si de solidaritatea altor nationalisti independenti. Critica nu ajunge . E buna, dar nu e suficienta, avem nevoie de solidaritate. ;)

    RăspundețiȘtergere